Tjek, om dine data, der er knyttet til dit telefonnummer, er blevet kompromitteret

Dit telefonnummer bruges ofte til at identificere dig, når du opretter en konto på et websted eller i et program. Hvis du ikke er sikker på, om dine konti på visse websteder er sikre, kan du kontrollere dem ved hjælp af Kaspersky-programmet. Programmet kan registrere, om dine konti er blevet kompromitteret, og dine data er i fare for at blive offentligt tilgængelige.

Tjek, om konti, der er knyttet til dit telefonnummer, er blevet kompromitteret

Se også

Kontrol af identitetstyveri